Автомобили BMW на старте 80


1.41
Чорна Акула
1.5
auto 1836
1.4
auto 1829
1.81
Zelenograd Retro Customs техничка
1.6
auto 1781
1.4
auto 1773
1.735
730i 148 000 (!!!) км
1.505
auto 1732
1.805
Серебристый лайнер
2.203
Крейсер
1.71
auto 1642
1.605
Bushecka